BAJČETIĆ: Imenovanje Medojevića za koordinatora reformi u sektoru bezbjednosti nailazi na očekivani otpor onih koji su zarobili državu

BAJČETIĆ: Imenovanje Medojevića za koordinatora reformi u sektoru bezbjednosti nailazi na očekivani otpor onih koji su zarobili državu

Imenovanje Predsjednika PzP Nebojše Medojevića za koordinatora reformi u sektoru bezbjednosti nailazi na očekivani otpor vaninstitucionalnih centara moći koji su zarobili državu i preuzeli kontrolu nad sektorom bezbjednosti, tužilaštvom i sudovima i to isključivo sa jednim motivom – ličnim bogaćenjem na štetu države.

Izbor Predsjednika PzP na ovu odgovornu dužnost biće i jasan test za sve političke strukture u vezi šverca cigareta i droge i postojanja političke volje da se sa kriminalizacijom države jednom za vazda prestane.

Ovo će biti svojevrsni lakmus papir spremnosti političke elite da se uhvati u koštac sa teškim negativnim nasleđem Đukanovićevog režima i DPS.

Građani koji su nas glasali od nas traže demontažu bivšeg režima i odlučne PROMJENE. PzP je čvrsto opredjeljen da se to sprovede odmah i da se uzalud izgubilo dvije godine. Ako neke političke grupacije žele da zadrže status kvo i nastave sa švercom cigareta i droge, PZP im ne može niti hoće biti saveznik. Onda je jedino pošteno rešenje da vratimo mandat građanima pa neka oni odluče da li žele Vladu švercera i korumpiranih plaćenika mafije ili reformsku patriotsku Vladu koja će očistiti zemlju od toksičnih ostataka bivšeg režima.

Nikola Bajčetić

Poslanik DF, Portparol PzP