Mreža mladih PzP: Nedavni udari dodatna motivacija da idemo dalje mnogo jači i stabilniji

Sa sjednice

Dana 11. Marta. 2015. održana je III redovna sjednica predsjedništva MMPzP. Na sjednici su razmatrana pitanja dosadašnjih aktivnosti i budućeg političkog djelovanja koje ima za cilj dalju, još snažniju, organizovaniju borbu za sveobuhvatne promjene zasnovane na vrijednostima demokatskog društva, koje će stvoriti zdrave osnove za izlazak iz krize, i za napredak našeg društva u ekonomskom i opšte drustvenom pogledu.

U vremenu uzdrmanih moralnih vrijednosti, pogrešnih odluka koje državu, društvo i buduće generacije mogu skupo da koštaju, mi kao ozbiljna i odgovorna organizacija mladih nastojaćemo da jasno izrazimo svoj stav i upoznamo građane sa pogubnim odlukama crnogorskog režima.

Mreža mladih PzP je u prethodnom periodu bila očekivano izložena oštrim udarima i neprincipijelnim nasrtajima od strane političkih openenata. Tim su se udarima, na naše žaljenje, zadnjih dana pridružile i neke naše dojučerašnje kolege, koji se vođeni ličnim interesima doprinijeli kampanji protiv MMPzP. Ipak, sve to je nama samo dodatna motivacija da nastavimo dalje još mnogo jači i stabilniji, a dovoljan pokazatelj je konstantan priliv novih članova, koji u Mreži mladih i u samom PzP-u prepoznaju jedinu alternativu za smjenu ovog režima. Takođe, to je i pokazatelj da je rad Mreže mladih PzP odavno prepoznat kao veoma vrijedan, da se naše aktivnosti cijene, i da Mreža ima jaku ulogu u PzP-u ali i DF-u.

Predsjedništvo MMPzP je, u sklopu redovnih planiranih aktivnosti, na III redovnoj sjednici raspravljalo i druga pitanja i donijelo odgovarajuće odluke.

 

Mreža mladih Pokreta za promjene