Akcija Mreže mladih PzP: Kuke dobrote postavljene u više gradova

"kuke dobrote" u Podgorici

Mreža mladih Pokreta za Promjene sprovela je danas širom Crne Gore humanitarnu akciju pod nazivom ,,Kuke Dobrote" , koja za cilj ima budjenje svijesti svih nas na izuzetno loše stanje naših prijatelja , komšija i sugradjana. Akcija ima za cilj da svi mi koliko smo u mogućnosti pomognemo našim sugrađanima , ostavljanjem na tzv. ,,kukama dobrote" hranu i čistu odjeću. Naša dobra volja i naše malo ljudima koji su u teškoj materijalnoj situaciji značiće mnogo.

 

Bijelo Polje

Žalosno je što je situacija takva da većina naših sugradjana živi ispod prosjeka standarda, a za čiju situaciju je isključivi krivac aktuelni režim. Akcija je danas pored Podgorice , sprovedena u više opština , a nastaviće se i tokom naredne nedjelje širom Crne Gore.

Berane

 

Mreža mladih PzP poziva sve one koji su u mogućnosti da se priključe ovoj humanitarnoj akciji i pomognu našim najugroženijim sugrađanima.

Nikšić

Kuke dobrote su danas postavljene u Podgorici  (Između Zapadne i istočne tribine kod stadiona Budućnosti), Beranama (Park kod Hrama, strogi centar grada - kod CKB banke), Bijelom Polju (ulica Trsova), Pljevljima (Ul. Vuka Karadžića) , Nikšiću (Ul Radoja Dakića kod bolnice) a narednih dana će to biti učinjeno u ostalim crnogorskim gradovima.