Mreža mladih PzP Bijelo Polje: Konjeviću podnesi ostavku

Bijelo Polje

Evo već duže od mjesec dana traje predstava zvana ’Tablice’. Osim što ima krimi zaplet, prepun saspensa , dobila je i nekoliko interesantnih obrta.

Tako su nas obavijestili da  ministar, naš bjelopoljac, dobri i pošteni Numanović Suad nije prekšio zakon iako jeste, da je imao opravdanje jer se ne osjeća bezbjednim i da će najvjerovatnije umjesto Numanović Suada odgovarati njegov šofer, koji je izgleda samoinicijativno riješio da se brine o bezbijednosti svog šefa.

 

Međutim treba obratiti pažnju na ovaj subjektivni osjećaj gospodina po funkciji ministra. Naime, ako se on ne osjeća bezbjednim u državi koju bi po prirodi funkcije trebao da obezbjeđuje njegov kolega iz Vlade Raško Konjević, šta onda da očekuje obični građanin – koji nema svog šofera, rezervne tablice, doduše sve manje ima novca i za to gorivo?

Da li bi sada, kada ga je prozvao kolega , Konjević Raško trebao da podnese ostavku? Od kako je preuzeo na sebe  i svoja nejaka SDP pleća da vodi narečeno ministarstvo, u državi nam Crnoj Gori sve i bukvalno gori.  Javnost je uglavnom upoznata sa bombama u sred bijela dana, ubistvima i tako dalje.

Moramo napomenuti da u Bijelom Polju takođe imamo nekoliko slučajeva, od kojih izdvajamo pucnjave u centru grada i paljenje automobila- počinioci eventualno poznati, ali još uvijek na slobodi. Dok ministar vodi debatu o NATO, puca se na skladište oružja vojske na Zlatici. Dakle ministre Konjević Raško, moramo da izrazimo ogromno nezadovoljstvo vašim radom, da vas zamolimo da podnesete ostavku (nismo ni prvi ni posljednji) i da nam ostavite broj vašeg manikira jer  su rezultati njegovog rada više nego vidljivi za razliku od vašeg.

Mreža Mladih Pokreta za Promjene Bijelo Polje