MEDOJEVIĆ: ZABRANITI DPS - SPASITI CRNU GORU!

Nebojša Medojević
 
DOSTA JE UCJENA VLASNIKA VIJESTI!
 
Đukanović je tokom svoje 30-ogodišnje vladavine privatizovao (čitaj opljačkao) nacionalnu imovinu, inficirao korupcijom institucije sistema i razorio moral nacije.
Poštenje, rad, porodica, znanje, patriotizam su postale društveno neprihvatljive vrijednosti, a sklonost kriminalu i korupciji poželjan oblik ponašanja.
 
DPS je opasan kancer u društvenom, državnom i političkom organizmu Crne Gore.
 
Kancer treba hirurškim putem ukloniti iz našeg organizma, ako želimo da Crna Gora preživi.
 
Zato su nam potrebne brze, radikalne i efikasne akcije.
 
Vanredno stanje, suspenzija zakona koje je mafija usvajala da bi ih štitili i hapšenja vodećih članova mafije. Dokaza ima dovoljno, a kada svi vide da sa državom nema šale i da je narod birao vlast da služi njima, a ne mafiji, pojaviće se veliki broj zaštićenih svjedoka i svjedoka saradnika, koji će za blažu kaznu „propjevati” o zlodjelima šefova.
Izgubljeno je dragocjeno vrijeme posle pada DPS-a sa vlasti. Đukanović je dobio godinu dana da uništi dokaze, prebaci svoj novac i imovinu van zemlje, proda imovinu, sakrije vlasništvo, skloni dokumentaciju.
Svaki dan oklijevanja, praznih priča, populističkih demagogija, ucjena od strane vlasnika Vijesti, je još jedan izgubljeni dan za ovaj narod i državu.
 
Crna Gora i kancer DPS ne mogu oboje preživjeti. Ja navijam za Crnu Goru!
Sa DPS mafijom se ne pregovara!
 
Nema kohabitacije sa DPS mafijom!
 
DPS mafija je pobijeđena na izborima, i narod od nas traži njenu DEMONTAŽU!
Je li opasno? Jeste!
 
Mora li se? MORA!
 
 
Mi ili On!
 
Nebojša Medojević
Predsjednik PzP