Seminar KAS-a u Italiji

Bajcetic sa predstavnicima KAS fondacije

Predsjednik Mreže mladih Pokreta za Promjene, Nikola Bajčetić, učestvovao je na seminaru Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) koji se održao u Italiji (Cadenabbia) u periodu od 23-26. Marta. Seminar je organizovan za 7 učesnika iz Crne Gore koji su uglavnom predsjednici ili potpredsjednici političkih podmladaka parlamentarnih stranaka.

Pored samih učesnika iz PzP-a, NOVE, PCG, SDP-a, BS-a i DPS-a, seminaru su još prisustvovali i Henri Bohnet, Direktor Konrad-Adenauer-Stiftung za Srbiju i Crnu Goru, Sanija Sljivancanin, Kordinator projekta, Konrad-Adenauer-Stiftung, Podgorica, Dr Vladimir Pavicevic, Fakultet političkih nauka, Beograd, Juri Schnöller, CDU-Expert za izbornu kampanju pri Evropskoj narodnoj partiji (EPP), Brisel, i Dr Olivera Komar, Fakultet političkih nauka, Podgorica.

Svi učesnici imali su priliku da razgovaraju i razmijene svoja mišljenja i iskustva iz oblasti izbornih kampanja, razgovaraju o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, o predstojećim izborima za Evropski parlament kao i lokalnim izborima koji nas očekuju.

Press služba PzP