Formirana Mreža mladih PzP-a u Zeti

Milos Klikovac

Formirana je mreža mladih Pokreta za promjene u Zeti, a za predsjednika izabran Miloš Klikovac. Kako je saopštio Aleksandar Kojičić, predsjednik odbora PzP-a za Gradsku opštinu Golubovci, pružili su priliku da se mlade ljude bore za budućnost. 

- Povodom formiranja opštinskog odbora PzP Zete odlučili smo da uputimo skromnu donaciju jednoj višečlanoj porodici u stanju socijalne potrebe, cijeneći da je to svrsishodnije u socijalnoj zbilji kojom smo okruženi - naglasio je Kojičić.

 

-Mreža mladih PzP za Zetu biće fokusirana na rješavanje i lociranje problema sa kojima se mladi susrijeću i koji ih tište.To su najviše nedostatak radnih mjesta i perspektive, mjesta za bavljenje sportom, rekreacijom... U skladu sa svojim mogućnostima , pokušaćemo da animiramo nadležne i javnost da učine nešto povodom svih manjkavosti koje sputavju našu omladinu.Takodje nećemo ostati samo na riječima, već ćemo i ličnim primjerom i radom pokazati da se uz želju , napor i trud mogu promijeniti stvari na bolje. Mi ćemo to učiniti tako što ćemo pokušati da osvježimo i renoviramo neke od mnogobrojnih zapuštenih igrališta i terena u Zeti, i eventualno obezbijedimo neko novo mjesto za rekreaciju ili druženje-saopštio je novoizabrani predsjednik MMP Zeta, Miloš Klikovac.

Nakon formiranja opštinskog odbora i mreže mladih na redu je asocijacija žena, kaže Kojičić

 

Izvori: Dan, Press služba PzP