Medojević: Ivanović bi da bude Beba Popović Duška Markovića

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević ocijenio je da je jedan od vlasnika koncerna Vijesti Željko Ivanović kandidat za, kako je kazao, Bebu Popovića Duška Markovića.

Medojević je optužio koncern Vijesti za medijsku blokadu Fronta, ali i za političke spletke sa premijerom Markovićem kojim se pokušavaju eliminisati neposlušni članovi Bošnjačke stranke, u prvom redu Adnan Muhović i Orhan Šahmanović.

„Mlađani i ambiciozni Muhović je platio danak neiskustvu. Željko Ivanović, kandidat za Bebu Popovića Duška Markovića je bukvalno ,,sagorio“ Muhovića navodno praveći od njega političku zvijezdu Bošnjaka, otvarajući mu njegove medije za napade na Njegoša. Muhović nije znao da je Ivanović sve dogovorio sa Markovićem i da će DPS reagovati oštro tražeći njegovu smjenu, a da će ga Husović prodati. Isto u dogovoru sa Markovićem“, naveo je Medojević.

Lider PZP tvrdi da je u pitanju dil koji su novi vlasnici Vijesti napravili sa premijerom Markovićem, naglašavajući da je taj dogovor povezan sa lokalnim izborima u Nikšiću.

„Pred izbore u Nikšiću gdje DPS, po posljednjem izvještaju ANB ima maksimalno 25 odsto glasača od ukupnog broja, tamo gdje su ljudi posebno osjetljivi na Njegoša, crkvu i tradiciju, dobro dođu jeftini politički poeni Markoviću. Muhoviću, Muhoviću! Ko povjeruje Željku Ivanoviću, završi kao ti. Željko koji je godinama napadao Duška po nalogu ekipe iz Granda sada postaje stvarni šef kabineta i spin majstor mojkovačkog klana“, kazao je Medojević.