U Budvi formiran Inicijativni odbor Pokreta za promjene

Inicijativni Odbor Budva

Nakon krize izazvane nestatutarnim ponašanjem predsjednika Opštinskog odbora Pokreta za promjene koji je rezultovao rasformiranjem tog odbora i isključenjem Stevana Džakovića iz partije, u Budvi je uspješno formiran Inicijativni odbor Pokreta za promjene – navedeno je u saopštenju Opštinskog odbora Pokrete za Promjene Budva.

„U prisustvu velikog broja novih članova koji su u Pokretu za promjene prepoznali partiju koja je u stanju istinski napraviti otklon od pogubnog, dugogodišnjeg pustošenja Opštine Budva od strane DPS ali isto tako i otklon od nekih kadrovskih rješenja pojedinih konstituenata nove budvanske vlasti koji bi, smatramo, samo predstavljali kontinuitet one politike koj smo poslali u opoziciju, održan je prvi sastanak inicijativnog odbora“.

Pokret za Promjene, kako su naveli, utkao je veliki napor da se Budva oslobodi iz kandži organizovanog kriminala, nepotizma, koji su proteklih decenija Budvu doveli u ovakav položaj i dosledno će nastaviti borbu isključivo u interesu građana Budve i neće dozvoliti da nova vlast ponavlja greške prethodnika.

„Nova vlast mora pokazatii jasan i radikalan zaokret u odnosu na prethodnike. I kao dio vlasti Pokret za promjene u Budvi će nastaviti da se bori za interese građana, bićemo njihov servis i osluškivati njihove potrebe i probleme“.

Na prvom sastanku Inicijativnog odbora su prisustvovali predsjednik partije Nebojša Medojević i podpredsjednik prof. dr Branko Radulović, koji su se obratili novim članovima i uručili im članske karte. Zahvalnost članovima za veliki trud i napor koji su uložili u poslednjoj pobjedničkoj izbornoj kampanji iznijela je Valentina Tadić, koordinatorka Pokreta za promjene za opštinu Budva i predsjednica novoformiranog Inicijativnog odbora.