Kopitović: Osvjetljenje u Tološima samo za podobne

Mještani Tološa u dijelu Ceklinske ulice već duži period susreću se sa problemom rasvjete, koja iako je bila najavljena, nije postavljena do dana današnjeg. Tu ne bi bilo ništa čudno da rasvjeta nije već postavljena u gotovo dvotrećinskom dijelu ulice a da je „iz neutvrđenih razloga“ kraj ulice ostao u mraku, saopštio je danas funkcioner Mreže mladih Pokreta za Promjene Ivan Kopitović. 

„Da li je i finansije progutao mrak utvrdiće oni koji time trebaju da se bave a ono što se zna jeste činjenica da je MZ Tološi imala sredstva na računu upravo za rješavanje pomenutog problema. Da li su i poslušnici u MZ po naredbi odnarođenog režima podarili svjetlost ‘svojima’ neka njima služi na čast ali neka im ovo bude poslednje upozorenje, da ako sjutra bilo ko od naše djece nagazi ili pokuša da ukloni špriceve i ostale prateće otpatke koji se pojavljuju pod okriljem noći u dvorištima privatnih kuća i dužne osvijetljene ulice, odgovornost će biti isključivo na MZ i pionima režima,“ naglasio je Kopitović.


Medojević: Đukanović ne smije nos da pomoli, stasala je nova generacija mafijaša

Teroristički napad u Herceg Novom je pokazao da mafijaški režim Đukanovića ne kontroliše situaciju u Crnoj Gori i da mafija radi šta hoće, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Medojević navodi da Duško Marković, crnogorski premijer. gubi rat protiv narko kartela.

On kaže da se sistem  urušava i ova vlast ne može da garantuje bezbjednost građana i pita se koliko još žrtava treba da padne, da bi građani shvatili da je smjena mafijaškog režima kljućni preduslov za borbu protiv mafije.


Bajčetić: Sumnjamo da Gošoviću neko drugi piše ove čudne izjave

Demokratska CG nastavlja da uveseljava narod, ali sada je vesela ekipa, koju poslednjih dana očajnički zastupa Neven Gošović, otišla i korak dalje, izjavio je funkcioner DF-a, Nikola Bajčetić.

Zamislite, dodaje Bajčetić, poštovane građanke i građani, draga omladino, kada neko iz Demokrata, a naročito Neven Gošović, saopšti kako je njegova sadašnja partija ,,probudila revolucionarni duh“ kod naroda.


Raičević: Nikšić treba domaćinski nastrojenu politiku

U susret finalnom krahu Nikšića, dužni smo skrenuti pažnju na industrijski i infrastrukturni kolaps koji je, sudeći prema evidentnim činjenicama, u apsolutnom nesaglasju sa stanjem predstavljenim od strane predizborne režimske PR službe − na taj način, želimo uticati i na ono malo prevarenih gradjana kod kojih je strah odnijela prevagu nad mišlju o mudroj i na pravdi zasnovanoj politici.