Bajčetić ostatku opozicije: Prestanite da kukate, režim možemo srušiti samo zajedno

Član Predsjedništva Pokreta za promjene i funkcioner Demokratskog fronta, Nikola Bajčetić, kaže za CdM da djelovanje, kako ih naziva, samozvane građanske opozicije, DPS-u osigurava još izbornih pobjeda. Pozvao ih je da prestanu da kukaju, ostave sujete po strani i da se sa DF-om suprostave režimu. 


Medojević: Pozivamo ostatak opozicije da nas podrži u inicijativi za smjenu VDT-a (VIDEO)

Poslanici Demokratskog fronta (DF) prikupili su 18 potpisa svojih poslanika za pokretanje inicijative za smjenu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića. Pozvali su ostatak opozicije da im pruži podršku, jer je za pokretanje inicijative u Parlamentu potrebno 25 potpisa poslanika.

Članovi Fronta su peticiju potpisali nakon što je Specijalno državno tužilaštvo u utorak podiglo i dostavilo Višem sudu optužnicu protiv predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića i članova njegove grupe u vezi optužbi za stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.


Medojević nije saslušavan o ranjavanju Šukovića

Član skupštinskog Odbora za bezbjednost Nebojša Medojević do sada nije saslušavan povodom izjave da je Tužilaštvu poznat identitet osobe, koja je nedavno pucala na Pregrada Šukovića, te da se radi o licu koje se kreće na relaciji Sarajevo-Banja Luka-Švajcarska. Medojević je za Dnevne novine kazao da ne zna ko je osoba koja je pucala na bivšeg šefa policijskog odsijeka za organizovani kriminal, te da je sve što zna o tom slučaju javno saopštio.