MEDOJEVIĆ: ANTIFAŠIZAM DANAS JE BORBA PROTIV GLOBALNE DUBOKE DRŽAVE I BANKARSKIH FAŠISTA!

Nebojša Medojević
Fašizam danas, nije isti kao fašizam 30-ih godina prošlog vijeka. Naprotiv, ideja o superiornosti jedne male grupe, nametanje jedne ideologije, jednog mišljenja i jednog vođe (firera) je ista, ali pojavni oblici, ideologija, metodi djelovanja, mehanizmi propagande, modeli političkog uticaja, oblici kontrole su dramatično drugačiji.
Savremeni fašizam je oličen u nekontrolisanoj moći globalnih “Bogova novca “ (kako sami sebe vole da zovu) i njihovoj težnji da vladaju svijetom kroz političku, medijsku, ekonomsku i vojnu kontrolu marionetskih Vlada.
 
Novi koncept globalnog totalitarizma, promovisan kao koncept “političke korektnosti” je kreirao set “vrijednosti” kojima se marionetskim Vladama kolonija nameću nova pravila: nestanak konvencionalnih suverenih država, suspenzija demokratije, uništenje lokalnih industrija, zaduživanje država i uvođenje u dužničko ropstvo, preuzimanje kontrole nad prirodnim resursima (rude, vode, energija, zemljište, telekomunikacije, infrastruktura…), podsticanje korupcije, šverca i kriminala, zadržavanje ekonomske zaostalosti, promocija i favorizovanje LGBT seksualnih orijentacija, uništenje tradicionalnih porodica, zabrana religija, prekrajanje istorije, uništenje domaće proizvodnje hrane i poljoprivrede, razaranje patriotizma, smanjenje i razoružavanje vojske, korumpiranje bezbjednosnih službi itd itd.
 
Za sprovođenje ovog fašističkog koncepta, neophodno je promovisati, podržavati i favorizovati novu poslušničku političku i društvenu elitu koja će slijepo pratiti instrukcije iz nove Komunističke Fašističke internacionale i koja neće imati pravo da misli svojom glavom i štiti interese svog naroda i svoje države.
 
Interesi globalnih Bogova novca postaće “naši interesi”.
 
Ono što je dobro za Soroša, Rotšilda, Rokfelera i društvo, dobro je i za Crnu Goru.
 
To je perverzna parafraza perverzne izreke iz pedesetih godina prošlog vijeka tadašnjega direktora kompanije General Motors Charlesa Erwina Wilsona, koji je rekao: "Ono što je dobro za General Motors, dobro je i za Ameriku."
Za nametanje novog fašizma potrebna je i medijska mašinerija, ojačana tzv. agentima od uticaja ili ,kako se to moderno kaže, “ NVO analitičarima”.
 
Samo pratite koncern Vijesti i njihove “analitičare” kako sa 5% glasova na izborima preuzimaju skoro 100% vlasti. Dok čitavo vrijeme ide kampanja da se DF bori za fotelje, a sve fotelje uzeše sektaši iz Vijesti, za koje niko nije glasao.
 
Demokratija i slobodno izražena volja građana na izborima je za njih neprihvatljiva.
 
Sjetite se samo tajkuna druge familije Žarka Rakčevića kako sa ekrana RTCG poruči da je “Vlada sastavljena u skladu sa rezultatima izbora neprihvatljiva”. Šta je to nego fašizam i to u njegovom izvornom obliku.
Ja to čitam kao opasnu fašističku i rasističku poruku: Srbi ne mogu u Vladu, ili još gore, - Svi koji se ne slažu sa Miškom Perovićem i njegovom fašitičkom sektom ne mogu u Vladu.
 
To je fašizam našeg vremena. Vladavina manjine koja je lojalna globalnim bankarskim fašistima, kontrolišu kapital, medije, formiraju Vladu, kontrolišu bezbjednosne službe, vojsku, diplomatiju.
 
I tamo ne smije biti onih koji drugačije misle, njihovih političkih protivnika, a posebno ne Srba koji neće da budu antisrbi i Crnogoraca koji nijesu antisrbi.
 
I sasvim je prirodno što novi fašisti promovišu bivši komunizam, Tita, Goli otok, ubijanje neistomišljenika bez suda i suđenja. I fašizam i komunizam su se zasnivani na totalitarizmu i nasilju i demokratija i sloboda su im smrtni neprijatelji.
 
Zato su današnji fašisti najglasniji u borbi protiv fašizma 30-ih godina prošlog vijeka, ali ćute na fašizam danas, 2021 godine.
 
DF je jedina politička grupacija koja se zalaže za diskontinuitet sa 75 godina totalitarizma.
 
Osuđujemo fašizam 30-ih godina 20. vijeka, ali i novi fašizam 2021 godine. Mi smo jedina disidnetska politička organizacija. Zalažemo se za demontažu totalitarnog režima i izgradnju demokratskog poretka zasnovanog na suverenosti građana i njihovom SLOBODNOM izjašnjavanju.
 
Sloboda i demokratija, suverenost građanina, interesi građana, države, tradicionalni sistem vrijednosti, snažna domaća ekonomija, vladavina prava, samodovoljnost u hrani i energiji, snažna vojska, patriotizam, sloboda mišljenja, sloboda vjere, socijalna pravda. To je ANTIFAŠIZAM danas.
 
Mijenjamo paradigmu globalizma.
 
Sve što je dobro za građane i državu Crnu Goru, biće dobro i za Soroša, Rotšilda, Rokfelera.
 
Prvo Crna Gora, pa onda SAD, UK, EU, MMF, SB i ostale skraćenice.
 
Uvijek je Crna Gora bila podijeljena, između prodanih duša, izdajnika, sluga okupatora i slobodoljubivih patriota.
Smrt globalnom bankarskom fašizmu, sloboda građanima, narodima i državama svijeta.
 
Samo jako, SLOBODA ILI NIŠTA!
 
Nebojša Medojević
Predsjednik PzP