BAJČETIĆ: Petar Ivanović i njemu slični hitno moraju da budu procesuirani za krivična djela

Nikola Bajčetić

Portparol Pokreta za promjene Nikola Bajčetić u kratkoj izjavi za portal „Borba rekao je da izjave ministra Stijovića u vezi afera bivšeg ministra poljoprivrede Petra Ivanovića zahtjevaju hitnu i efikasnu rekaciju tužilaštva.

“Dvostrukim aršinima, po kojima je prethodna vlast bila prepoznatljiva, koristeći tužilaštvo i sudstvo kao svoje udarne poluge moći u obračunu sa neistomišljenicima, mora se stati na kraj. Siguran sam da među tužiocima ima i dalje savjesnih, časnih i poštenih profesionalaca, koji će smoći hrabrosti da procesuiraju Ivanovića za ova, ali i mnoga druga krivična djela, u kojima je ovaj „patriota“ učestvovao.”, izjavio je Bajčetić.

Bajčetić je dodao da je jasno zašto ostaci bivšeg DPS režima sprovode poznate false flag operacije, na način što žele da podignu tenzije među gradjanima Nikšića u predizbornoj kampanji, predstavljajući sebe kao branioce Crne Gore koju su opljačkali.

Upravo Ivanović, i slični primjeri kojih ima mnogo u DPS-u, a koji moraju biti procesuirani za krivična djela, treba da nas podsjećaju na to kako su oni  voljeli Crnu Goru, i zašto više nikad ne smiju da se vrate, zaključio je Bajčetić.

Izvor: borba.me