Bošnjak: Došle su promjene, oni koje je bivši režim označio kao državne neprijatelje sada mogu da se osjećaju slobodno u državi!

Branka Bošnjak

Potpredsjednica Skupštine i poslanica Pokreta za promjene Branka Bošnjak komentarisala je navode pojedinih medija bliskih bivšem režimu da Zdravko Krivokapić favorizuje kadar Pokreta za promjene.

Ona je kazala da će Pokret za promjene stimulisati sve svoje stručne kadrove da se prijave za sve pozicije gdje smatraju da mogu da daju značajan doprinos u ozdravljenju društva. 

“Na njima je da odluče za koja mjesta će se kandidovati. Ono što je najbitnije je da se radi o poštenim, obrazovanim i stručnim ljudima koji će, nadam se, konačno dobiti šansu da pokažu šta znaju”, istakla je Bošnjak u izjavi za “BORBU”.

Ona je saopštila da o  konkretnim imenima ne želi da priča kao i da baza Pokreta za promjene ima preko 200 visokoobrazovanih kadrova, od iskusnih inženjera, ekonomista, ljekara, magistara do doktora nauka i univerzitetskih profesora odškolovanih na eminentnim univerzitetima, a koji su, kako je kazala,  bili proglašeni državnim neprijateljima i nisu mogli da valorizuju svoje znanje na dobrobit zajednice.

“Konačno su došle promjene i da ovi ljudi dobiju šansu”, zaključila je Bošnjak.