MEDOJEVIĆ: ZAŠTO SOROŠOIDI PODRŽAVAJU ĐUKANOVIĆA I DPS?

Nebojša Medojević

Svi treba da se upoznate sa ciljevima i djelovanjem satanističke mreže Soroša. Agresivna dobro organizovana i plaćena mreža Soroševih medija i NVO, ima ambiciju da upravlja neorganizovanom i posvađanom većinom.

Promovišu transrodne i LGBT organizacije, legalizaciju droga, legalizaciju prostitucije, abortuse, nekontrolisane migracije sa bliskog istoka u Evropu i njihovo upisivanje u biračke spiskove. Osnovni cilj uništenje tradicionalnih hrišćanskih vrijednosti : nacije, države, vjere, porodice.

GLOBALNI TOTALITARIZAM.

Zato su svi pripadnici Soroševe mreže podržali namjeru Đukanovića da usvajanjem Zakona o slobodi vjeroispovjesti, zabrani rad i otme imovinu Crkvi.

Uporno decenijama rade na izazivanju podjela među pravoslavcima u Crnoj Gori, kako bi nas oslabili i vladali zemljom. Zato su u stalnom, javnom i tajnom dilu sa lopovskom sektom DPS i Đukanovićem. Dijele iste “vrijednosti” globalnog satanizma duboke države - GLOBALNI TOTALITARIZAM.

Nova KOMINTERNA.

Za ostavrivanje svojih bolesnih ciljeva spremni su za masovno nasilje, kao i njihovi prethodnici iz KOMUNISTIČKE INTERNACIONALE koji su u 20 vijeku pobili više od 100 milona ljudi.

Zato je odbrana Crkve u suštini odbrana prava na nas način života, tradicionalne hrišćanske vrijednosti, porodicu, vjeru, naciju, državu, demokratiju i SLOBODU. Nebojsa Medojevic