Medojević dobio poziv savjetnika Bijele Kuće, parlamentaraca i eksperata o Kovid-19

Nebojša Medojević

Lider Pokreta za promjene i jedan od lidera Deokratskog fronta, Nebojša Medojević dobio je poziv da učestvuje na prestižnom vebinaru savjetnika Bijele Kuće, parlamentaraca i eksperata o Kovid-19. On je poziv dobio putem mejla iz kabineta kongresmena Roberta Pitengera.

Kako se navodi u pozivu, u pitanju je panel internacionalnih vlasti i eksperata o očekujućim ishodina pandemije Kovid 19.

Govornici na panelu su:

Alek Azar, sekretar američkog Odjeljenje za zdravstvo i ljudske usluge,
Dejvid Ejms, poslanik iz Velike Britanije, zamjenik predsjednika, predsjedavajući Odbora predsjedavajućeg
Volkmar Klein, poslanik, NJemačka, Odbor za ekonomsku saradnju i razvoj
Stiv Benet, doktor, direktor, Globalna praksa vlade, SAS i bivši direktor, Nacionalnog centra za integraciju biološkog nadzora, američko Odjeljenje za unutrašnju bezbjednost
Skot Atlat, M. D., stariji stipendista Huver institucije na Univerzitetu Stanford i član radne grupe Instituta o politici zdravstvene zaštite
dr Avik Roi, suosnivač i predsjednik Fondacije za istraživanje jednakih mogućnosti
Robert M. Pitenger, predsjedavajući Parlamentarnog obavještajno-bezbjednosnog foruma.

Medojević je za naš portal prokomentarisao ovaj poziv i rekao da će iskoristiti priliku da upozna eksperte o zlouptrebama epidemije od strane režima za progon političkih neistomišljenika, masovna protiv ustavna i nezakonita hapšenja, kršenjima ljudskih prava i sloboda, diskriminaciji i zastrašivanju vjernika, hapšenju Mitropolita crnogorsko-primorskog.