MEDOJEVIĆ: MONTENEGROAIRLINES OTPUSTIO 10 ZAPOSLENIH U VRIJEME KORONE!

Nebojša Medojević

PANDEMIJA SIROMAŠTVA!

Zašto državna firma MONTENEGROAIRLINES otpušta 10 radnika koje godinama ( neke i više od 4 godine) drži na ugovorima na određeno i koji su po zakonu stekli pravo na stalno zapošljavanje. Zar nije Premijer i potredsjednik DPS Marković najavio da će se se boriti sa život svakog čovjeka.

Zašto nijeste prihvatilli predlog DF da se ZABRANI DAVANJE OTKAZA u toku VANREDNOG STANJA!

Zašto nijeste prihvatili predlog DF da se svim punoljetnim građanima isplati po 222Eur koliko iznosi minimalna zarada u CG?

Zašto nijeste prihvatili predlog DF da se pomoć u hrani i higijenskim sredstvima dodjeljuje svakoj porodici u CG u zavisnosti od broja članova?

Zašto nijeste prihvatili predlog DF da se limitiraju cijene osnovnih životnih namirnica, higijenskih sredstava, ljekova i medicinskih sredstava i opreme u toku vanrednog stanja?

Ako treba da se otpušta iz javnog sektora, prenatrpanog partijskim kadrovima, zar nije trebalo da se objave kriterijumi i da sve bude POŠTENO I TRANSPARENTNO!!!

Da li Premijer zna od čega žive desetine hiljada ljudi koji su, mjerama Predsjednistva DPS, ostali bez posla i mjesečnih primanja?

Dok njihova djeca otvaraju hidroelektrane, kupuju podgoričke lokale za preko 350.000 eur, brendiranu garderobu, tašne, satove, luksuzna auta, stanove, nečija djeca nemaju šta da jedu?

Zašto se ne ugledate na Program Predsjednika SAD Donalda Trampa koji je zaštitio sve porodice, nezaposlene, nove nezaposlene, male i srednje firme?

Predsjednik Tramp je u okviru svoga programa pomoći obezbjedio da se :

Fizička lica kvalifikuju za čekove od 1.200$ i vjenčani parovi koji zajedno podnose zahtjeve kvalifikuju za čekove od do 2.400$, sa dodatnih 500$ za svako dijete ispod 17 godina.

Da li je vas iz Predsjednistva DPS, uopšte, briga za bilo sta osim očuvanja vlasti, i opljačkanog blaga ovog naroda i države.

Mjere Predsjedništva DPS ( koje sad radi pod imenom NKT) omogućavaju režimskim tajkunima da zarade ekstra profite na nesreći naroda, aktivisti, funkcioneri, poslanici DPS se napse, a mjere su usmjerene prema malim i srednjim firmama ciji vlasnici nijesu miljenici DPS, običnim ljudima koji jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Ko su dobitnici ovog vanrednog stanja- BEMAX, GLOSARIJ, VOLI..... Nekom rat, nekom brat. Ratno profiterstvo je teško krivično djelo.

Što više sirotinje, to glas na izborima manje košta DPS?

Probudi se narode i sudi po zasluzi. VRIJEME JE!!! IZBORI DOLAZE!!! OD VAS ZAVISI!!!

Nebojsa Medojevic
Predsjednik PzP
Član Predsjedništva DF