MEDOJEVIĆ: MZ-NKT OBMANJUJE JAVNOST

Nebojša Medojević

ITALIJA JE TESTIRALA 8 PUTA VIŠE GRAĐANA U ODNOSU NA BROJ STANOVNIKA, NEGO CRNA GORA!!!

 
#STOPLAŽIMA
 
MZ-NKT masovno obmanjuje javnost o broju testova u Crnoj Gori i šalje lažnu informaciju da je Crna Gora u vrhu zemalja po broju testiranih.
 
Crna Gora je do sada testirala SAMO 824 osobe ili 0,1% stanovnika.
 
Italija je do sada testirala 506968 ili 0,8% stanovnika i ako su kasno počeli sa mjerama, sada dnevno testiraju 30.000 lica . Znači da je Italija sa 60 miliona stanovnika testirala 8 puta više ljudi po glavi stanovnika nego Crna Gora.
 
JUŽNA KOREJA je testirala 316.664 lica što je 0,6% populacije. Znači da su testirali 6 puta više od Crne Gore. Od njih inače treba da se koriste iskustva u sprečavanju sirenja virusa i zaustavljanju epidemije.
 
NJEMAČKA trenutno testira 500.000 građana NEDELJNO ili 0,6% populacije. NEDELJNO! Njemačka testira NEDELJNO 6 puta više nego Crna Gora za čitavo vrijeme trajanja epidemije. Po glavi stanovnika.
 
"Razlog zašto Njemačka ima tako malo smrtnih slučajeva u odnosu na broj potvrđenih slučajeva može se objasniti činjenicom da imamo puno laboratorijskih dijagnoza", rekao je dr. Christian Drosten iz berlinske Univerzitetake bolnice Charité.
 
UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI su testirali 125.000 lica ili 1,3 populacije što je za 13 puta više nego CG, po glavi stanovnika.
 
SLOVENIJA je testirala 9860 (15.03) ili 0,4% popilacije tj 4 PUTA VIŠE nego Crna Gora.
 
PONAVLJAĆU STALNO:
 
EFIKASNA BORBA PROTIV VIRUSA COVID19 JE NEMOGUĆA BEZ MASOVNOG TESTIRANJA, RANE IDENTIFIKACIJE I IZOLACIJE ZARAŽENIH I NJIHOVIH KONTAKTA!!!
 
Tako se prekida lanac širenja virusa!
 
ZAŠTO VLADA I NKT NE POSTUJU GLAVNU PREPORUKU SZO I LEKCIJE IZ ISKUSTVA USPJEŠNIH ZEMALJA?
 
Vlada Crne Gore ovim mjerama napada GRAĐANE, USTAV, DEMOKRATIJU.
 
JEDINA MJERA I POLITIKA VLADE PREMA VIRUSU JE DA SE SVI SAKRIJEMO I DA ČEKAMO DA PRODJE!
 
SRAMOTA!
 
 
Nebojsa Medojevic
Predsjednik PzP