MEDOJEVIĆ: PREŽIVJEĆE ITALIJA I ČOVJEČANSTVO ILI DUBOKA DRŽAVA!

Mapa dostave pomoći Italije od strane Rusije

Zemlja članica NATO traži pomoć od Rusije u cilju spašavanja života svojih građana zbog pandemije KORONE. Opasnost od pandemija spada u prijetnje bezbjednosti NATO pa samim tim i državama članicama) kao dio biološkog rata. NATO je bio u obavezi da reaguje i obezbjedi pomoć “napadnutim” zemljama članicama.

Dogodilo se sasvim drugačije.

NATO uopšte nije odreagovao na pandemiju COVID19. Šta se dešava u štabu NATO? Da li on uopšte više postoji? Zašto nije organizovan sastanak lidera zemalja članica NATO?

Frapantna je činjenica da je ITALIJI, zemlji članici NATO u trenucima nacionalne tragedije, onemogućena bilo kakva pomoć od NATO?

Naprotiv, zemlje članice NATO ( Poljska i dr) nijesu dale dozvolu da HUMANITARNA pomoć ITALIJI od strane Rusije ( koja spašava hiljade života) preleti preko njene teritorije???

NATO pokazuje totalnu konfuziju, nesposobnost djelovanja u uslovima asimetričnih prijetnji i biološkog rata i dalje opstaje na prevaziđenim ideološkim dogmama.

RUSIJA, KUBA I KINA su danas GLOBALNI lideri u borbi protiv virusa COVID19. Svaki dan kolebanje, politizacije, ideologizacije, geo-strateških procjena, znači na hiljade izgubljenih života!

NATO mora da se radikalno mijenja. Decenijama je bio razvijan na paradigmi da je SSSR, tj. RUSIJA spoljna prijetnja interesima zapadne civilizacije, demokratije, tržišne ekonomije, tj. kapitalizma i slobodnog svijeta.

Ali stvari su se radikalno promjenile.

NATO je napadnut iznutra. Danas ne postoji niko na planeti ko za pojavu COVID19 optužuje Rusiju?

Narativ da je Rusija prijetnja globalnoj stabilnosti i izbor svih zala je pao u vodu!!!

NATO je preko noći ostao bez tradicionalnog SPOLJNJEG neprijatelja. A dobio je novog, nevidljivog , biološkog- UNUTRAŠNJEG neprijatelja. U kojoj je laboratoriji nastao , tek će se otkriti. Ko od globalnih BOGOVA novca stoji iza ove operacije hibridnog rata? Da li je ovaj projekat povezan sa projektom lažnih migranata i prebacivanja vojnika ISILA sa sirijskog ratišta u Evropu? Da li ista duboka država stoji iza invazije islamskih terorista i virusa Korona.

Izgleda da je cilj isti - EVROPA.

Preciznije - HRIŠĆANSKA EVROPA!

Zašto NATO nije pomogao ITALIJI dok prolazi pakao sa virusom?

Zašto NATO nije pomogao Grčkoj u krizi sa migrantima?

Zašto NATO nije spriječio Erdogana da pusti desetine migranata da krenu na granice GRČKE?

ITALIJA, GRČKA, TURSKA su članice NATO?

NATO i EU danas u svemu podsjećaju na SFRJ na početku krize 90tih. Formalno postoji, ali u realnosti ne funkcioniše. A čim neka institucija ne funkcioniše ona se raspada.

Istorijski je vazna činjenica da su zemlji članici NATO ITALIJI u vremenu njene drame pomogle RUSIJA, KINA i KUBA.

Ovo je začetak novog svjetskog poretka koji će biti zasnovan na međusobnom razumjevanju, poštovanju suverenosti, saradnji i solidarnosti.

Ovo je kraj globalizma i terora nekoliko bolesnih zavjereničkih porodica koji stoje iza svih nesreća u 20 vijeku.

EU, NATO, MMF, UN, SZO su prošlost.

Preživjeće ITALIJA , ali EU neće.