Medojević čestitao predsjedniku OLANO Igoru Matoviću na izbornoj pobjedi

Nebojša Medojević

Čestitku predsjednika PzP-a i člana Predsjedništva DF-a, Nebojše Medojevića, upućenu predsjedniku OLANO, Igoru Matoviću, prenosimo u cjelosti:

„U svoje lično ime i u ime Pokreta za Promjene , članice ECR i IDU želim da vam čestitam na briljatnoj izbornoj pobjedi.

Vaš izborni uspjeh je najbolji dokaz da je za krupne političke promjene potrebno vođstvo koje dijeli zabrinutost naroda i koje je spremno da se hrabro suprotstavi pokušajima mafije da preko korumpiranih političkih elita zavlada zemljom.

Vaša pobjeda je znak velikog ohrabrenja i za očekivane krupne političke promjene u mojoj zemlji jer je nas režim bio u tijesnim vezama da poraženim mafijaškim režimom u Slovačkoj. Mi se, nažalost, još nijesmo oslobodili komunizma jer su nasi komunisti uspješnije napravili transformaciju u mafijaše od vaših, sa kojim su imali bratske odnose.

Sa pažnjom sam pratio vašu kampanju, jer dijelimo slične sisteme vrijednosti i vjerujemo u neophodnost čišćenja političke scene od malignog uticaja mafije.

Ovim putem čestitam i građanima Slovačke koji će posle više od decenije vladavine neokomunista, dobiti konzervativnu Vladu desnog centra, koja će biti posvećena interesima građana i države Slovačke, iznad svih.

Očekujući da ćete odmah i bez oklijevanja i straha, krenuti u ispunjavanje vašeg ključnog političkog obećanja – ćišćenja zemlje od političkog uticaja mafije.“