Nebojša Medojević - Skupština Crne Gore 18.12.2019 (VIDEO)

MEDOJEVIĆ: VI SE BORITE PROTIV SVOJIH POLITIČKIH I IDEOLOŠKIH PROTIVNIKA ZLOUPOTREBOM PRAVA I ZLOUPOTREBOM INSTITUCIJA DA BI NA KRAJU OČUVALI JEDINU RELIGIJU U KOJU VI VJERUJETE, A TO JE NEKONTROLISANA VLAST
 
Da li Vi i Vaša Vlada podržavate i da li ste spremni da sprevedete međunarodne obaveze države Crne Gore koje proističu iz:
 
Rezolucije Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope br. 1481 o osudi zločina totalitarnih komunističkih režima.
Parlamentarna skupština Savjeta Evrope na zasjedanju održanom 23.-27. januara 2016. godine na predlog kluba Evropske narodne stranke, usvojila je ovu Rezoluciju, osuđujući zločine totalitarnih komunističkih režima, čijim žrtvama je iskazano saučešće, razmjevanje i priznanje,
 
Rezolucija Evropskog parlamenta o evropskoj savjesti i totalitarizmu usvojene 2. aprila 2009. godine, kojom je EP odao priznanje svim žrtvama totalitarnih i nedemokratskih režima Evrope?
Nebojsa Medojevic
 
 
PREKO REŽIMSKIH BANAKA SE PERU PARE OD NELEGALNOG ONLINE KRAĐENJA
 
Šta je polictja uradila na procesuiranju pranja novca od nelegalnih on-line Igara na sreću koje se odvija preko virtulenih računa priređivaca Igara Iz inostranstva, otvorenim u crnogorskim bankama. Da II je pollcija radlla bezbjednosnu provjeru malezijskog milonera VEI SENG PUA (WEI SENG PHUA) prilikom davanja crnogorskog državljanstva?
 
 

 
Koje aktivnosti policija Crne Gore sprovodi protiv djelovanja narko-kartela sa KiM na teritoriji Crne Gore, posebno imajući u vidu pranje novca kroz investicije u građevinarstvu, ugostiteljstvu i turizmu?