Drobnjak: Vratite stanove, pare uložite u prugu da se ne bi ponovilo Bioče 2006.

Goran Drobnjak

Dva incidenta na našim prugama, u prvom gubitak struje gdje je voz morao biti zaustavljen pola sata, a u drugom iskakanje zadnja dva vagona, opomena su za svakog i podsjećanje na tragični događaj iz januara 2006 kada je 47 osoba poginulo zbog nebrige države.

Dok Vlada, od naših para, poklanja stanove svojim poslušnicima, pravi auto-put od niđe do nikud, željeznica koju najviše koriste naši građani sve više i više propada.
Sticajem, nesrećnih, okolnosti Ministarstvo saobraćaja je dodijeljeno Bošnjačkoj stranci, a koliko su njihovi kadrovi sposobni najbolje nam je objasnio njihov drugar iz vlasti Tarzan Milošević koji je izjavio da kad bi se gledala stručnost članova BS ne bi nikad mogli dobit neko rukovodeće mjesto. Da bi što bolje uhljebili, uglavnom rodbinu svojih visokih fukcionera Željeznicu su podijeli na 4 preduzeća, tako da imamo više direktora nego čistačica, što i pokazuje higijensko stanje vozova.

Pozivamo gospodu iz Vlade Crne Gore da u što kraćem vremenskom roku uradi nešto povodom ovako lošeg stanja u Željeznici Crne Gore, da ne bi bilo kasno posle.

A poseban poziv bi uputili ambasadorima država iz EU da se provozaju vozom od Bara do Bijelog Polja i nazad, pa da vidimo da li bi posle konstatovali kako smo lideri u regionu!

Goran Drobnjak predsjednik OO PZP Bijelo Polje