Marović: Ulicu od 750.000 eura krpe nakon sedam mjeseci

Cvijetna ulica

Pola godine su trajali radovi za rekonstrukciju Cvijetne ulice na Starom Aerodromu koja je "svečano" otvorena u novembru mjesecu 2018.godine. Posebno moram istaći činjenicu da se za 730m2 dalo izvođacu radova (Danilovgradska firma) ni manje ni više nego 750 000 €, u najmanju ruku kao da se radila dionica auto-puta. Danas, posle 8 mjeseci preduzeće "Putevi" doo su prinuđeni da prepravljaju ulicu koja je u totalnom rasulu. Postavlja se pitanje ko treba da snosi odgovornost? Da li Glavni Grad koji je angažovao tog i takvog izvođaca radova? Na koji način je sklopljen ugovor, da li u ovim situacijama izvođač radova treba da "prepravlja" loš urađen posao ili "Putevi" su ti koji moraju da krpe rupe.

Najava gradonačelnika, Puteva, Vodova i ostalih je bila da su više nego zadovoljni izradom Cvijetne ulice da jedino što se mora uraditi jeste uređenje bočnih ulica, očigledno ne sluteći da će do ovog opšteg neprofesionalizma i neogovornosti doći.

Glavni Grad ne bi smio da žmuri na ovako sramno odrađen posao firme koja je izvršila radove, a posebno "Putevi" nisu ti koji treba da prepravljaju "radove" njihove jer su dobili enormnu cijenu za bukvalno i neurađen posao.

Jedino što mi preostaje da pomislim jeste da se na ovaj način štiti izvođač radova, jer rekonstrukciju rade "Putevi".