Medojević odgovorio Hantu i Amerikancima: Podržavate najveći narko-klan u Evropi, kojim rukovodi Đukanović

Nebojša Medojević

Sponzori „obojenih revolucija“, brojnih terorističkih organizacija, bombardovanja nezavisnih zemalja, ali i državnih udara, oglasili su se ubrzo nakon izricanja presude optuženim u montiranom, sramnom procesu „državni udar“.

„Krivi! Presuda dvojici ruskih obavještajnih oficira zbog neuspjelog pokušaja državnog udara u Crnoj Gori je još jedan primjer nečuvenih pokušaja Rusije da naruši evropsku demokratiju. Rusija je velika zemlja i suštinski dio evropske civilizacije… mora postojati bolji put od ovog“, slavodobitno je zaključio DŽeremi Hant, britanski ministar vanjskih poslova.

Očigledno je crnogorski kriminogeni režim današnjom, beskrupuloznom demonstracijom sile i beščašća, pružio bar „mrvu“ zadovoljstva Britancima, budući da su se svi njihovi pokušaju da Ruse proglase zlokovcima (poput afere Skripalj, na pr) izrodili u farsu, koja je samo dodatno kompromitovala njihov, ionako sporni, autoritet u međunarodnim diplomatskim krugovima.

Na gore navedene nebuloze britanskog ministra reagovao je Nebojša Medojević, koji je, na sebi svojstven način, u par rečenica, stvari postavio na svoje mjesto:

izvor: Tviter

„Nema ni govora o bilo kakvom ruskom uticaju na izbore u Crnoj Gori. Takve tvrdnje su čista podvala. Ja sam lider Pokreta za promjene, koji je dio Demokratskog fronta. Takođe, u partnerskim smo odnosima sa britanskim Konzervativcima, i članovi Alijanse konzervativaca i reformista u Evropi i Međunarodne demokratske unije. Vašom izjavom dali ste direktnu podršku najvećem narko-klanu u Evropi, koju predvodi Milo Đukanović“, zaključio je Medojević na Tviteru.


Takođe, Medojević nije ostavio ni Amerikance bez objašnjenja. U tvitu upućenom američkoj ambasadi istakao je sljedeće:

izvor: Tviter

„Na izbore u Crnoj Gori snažan uticaj vrši najveći narko-kartel u Evropi predvođen Đukanovićem, a ne Rusi. Vaša izjava predstavlja otvorenu podršku narkofašizmu u Evropi“.