Medojević: Đukanović napravio dil sa vlasnicima Vijesti preko Rakčevića. Državnim parama kupuju državnu imovinu!

Nebojša Medojević

Režimski državni Investiciono Razvojni Fond kojim direktno upravlja Aco Đukanović preko svog poslušnika i plaćenika dr Zorana Vukčevica odoborio je kredit firmi ŽARKA RAKČEVIĆA od 5 MILIONA EUR! Po povlašćenim uslovima koji su značajno povoljniji od tržišnih.

Svi znamo da se taj kredit ne bi odobrio bez odobrenja ACA ĐUKANOVIĆA! Zašto ACO pomaže Rakčevića i zašto je prva sestra Ana Đukanović pravni savjetnik Rakčevića, nije teško odgonetnuti!

Zašto VIJESTI, DAN, MANS. CGO i ostali “GRADŽANISTI” ćute na ovaj školski primjer korupcije.

Čuveni opozicionar, osnivac Pozitivne i URE, državnim parama kupuje državni imovinu. Dragan Brković Duška Markovića. Koja je razlika između Dragana Brkovića i Žarka Rakčevića. Žarko se predstavlja kao opozicija. Lažna opozicija koja ne želi promjene bolesnog sistema, već samo želi da zauzme što bolje pozicije unutar bolesnog sistema.

Zašto kolumnisti VIJESTI, analitičari MANS-a, CIN, i ostali borci protiv korupcije JUNAČKI I GRADŽANSKI I EVROPSKI ĆUTE na ovu pljačku države Crne Gore.

Zar ovo nije KRUNSKI dokaz dilova vlasnika Vijesti i njihovih NVO i parapolitičkih organizacija sa ĐUKANOVIĆEM. Prva i druga familija jašu ovaj narod ZAJEDNO!

Sjaši KURTA, da uzjaše MURTA!

Sjađi BRKOVIĆU da uzjaše RAKČEVIĆ!

Zato smeta DF!