Marović: Najoštrije osuđujemo napad nad navijačima Budućnosti

Marija Marović

Policija koja je pod dirigentskom palicom, zna se koga, čovjeka koji je ponovo doveden na tu poziciju da sprovodi silu nad navijačima i građanima ove zemlje, pokazala je još jednom da nije dostojna unifome koju nosi.

Juče smo bili svjedoci scenarija koji je postao svakodnevnica kada je u pitanju crnogorska policija, umjesto smirivanja tenzija dobili smo prebijanje navijača, tj. krvničko ponašanje. Postavlja se pitanje da li su to oni isti batinaši koji su prebijali građane za vrijeme najmasovnijih protesta 2015.godine? Jesu li to isti kriminalci koji se kriju iza uniformi?

Pokret za promjene najoštrije osuđuje torturu koja se juče izvršila nad navijačima Budućnosti. Vladajuća struktura je tu za klub kad treba da se pridobije po koji politički poen, pa se na radnom mjestu svi obuku u boje kluba, predlažem im da istog momenta osude napad i iživljavanje koje je juče urađeno.

Ti mladi ljudi su spremni u svakom momentu da budu uz svoj klub, svim srcem, nisu kriminalci koji ugrožavaju bezbjednost u sred bijela dana građanima Crne Gore.

Odbornica PzP u Skupštini Glavnog grada
Marija Marović