ZAŠTO VIJESTI, DAN, MANS, CGO I OSTATAK OPOZICIJE ĆUTE NA PLJAČKU DRŽAVNE IMOVINE I KORUPCIJU!

Duško Marković, od vlasnika Vijesti, od milošte nazvan “zdravo jezgro“ DPS kompletirao je ekipu svojih tajkuna preko kojih se investira novac Mojkovačkog klana stećen višegodišnjim švercom cigareta. 

Tomu Čelebiću su se pridružili i Žarko Rakčević i Ljubiša Krgović kako i neki anonimni “biznismeni” iz Kolašina, Mojkovca, Danilovgrada.
 
Ski centar Kolašin 1600, Restoran i bungalovi na Crnom Jezeru, Biserna obala Čanj, Institut Igalo su projekti i Mojkovačkog klana. Premijer koristi svoj uticaj da bi obezbjedio privilegovan položaj ovim tajkunima.
Tako je Premijer Marković neposredno pregovarao sa Aleksandrom Vučićem i očigledno, dogovorio da firma osnivača Pozitivne i URE Žarka Rakčevića dobije veoma vrijednu imovinu države Srbije na pljeni od mora ( Čanj i Igalo) skoro besplatno. U direktnoj pogodbi i bez tendera i konkurencije. U četiri oka.
 
Firma Kroling je na isti način dobila ogromnu imovinu Instituta Vrmac u Prčnju .
 
Ništa novo od strane lopovske sekte DPS.
 
Novo je da su se u diobu ovog korupcionaškog kolača uključili i predstavnici opozicije. Znači da jednom dijeli opozicije ne smeta sistem zasnovan na korupciji, samo ako imaju dobit od toga.
 
Novo je i to da ovako grandiozne korupcionaške transakcije ostaju bez kritičkih osvrta VIJESTI, DAN, MANSA I CGO. I pored mojih prozivki niko od članova ovog medijsko-političkog konzorcijuma NE REAGUJU.
 
Ćuti i ostatak opozicije.
 
Kriminal, korupcija, pljačka državne imovine je dopustena.
 
Pa koja je razlika između Prve i druge familije. SJAŠE KURTA DA UZJAŠE MURTA
 
U Canju Rakcevic i Čelebic planiraju citavo naselje.