GO PZP: PUNA PODRŠKA NEBOJŠI MEDOJEVIĆU ZA NOVI MANDAT

GO PzP

U Podgorici je juče održana sjednica Glavnog odbora Pokreta za promjene kojom je predsjedavao Predsjednik Nebojša Medojević.

Na dnevnom redu sjednice našao se predlog kandidata za Predsjednika PzP, predlog kandidata za članove GO, predlog izmjena i dopuna Statuta PzP-a kao I usvajanje godišnjih finansijskih izvještaja PzP-a.

Glavni odbor usvojio je i izglasao tačke dnevnog reda, a u cilju održavanja redovne izborne Skupštine Pokreta za promjene, koja će biti održana u petak, 22.03.2019. godine.

Glavni odbor je saglasan sa Predsjedništvom stranke, oko svih navedenih predloga za organizovanje redovne Skupštine, te daje punu podršku Predsjedniku PzP Nebojši Medojeviću za novi mandat.

Glavni odbotr daje u punu  podršku aktuelnim  protestima, imajući u vidu da su lideri DF, članovi GO, svi naši aktivisti i simpatizeri od 2015. godine učestvovali u organizovanju protesta protiv Đukanovićevog režima, te više puta pozivali opoziciju na takav vid borbe, s obzirom da je to jedini način koji je preostao za rušenje diktatorskog i autokratskog režima. Takođe, zbog te naše borbe, lideri, funkcioneri, aktivisti i njihove porodice, osjetili su jake udarce institucija Crne Gore koje režim koristi za politički progon neistomišljenika. Uprkos tome, želja za promjenama i upornost nisu izostali, pa će GO PzP nastaviti sa nedvosmislenom podrškom građanskim protestima.