Medojević: Albanci su pokazali kako se to radi, njima je „Velika Albanija“ jedini cilj!

Nebojša Medojević

Sve albanske partije u Crnoj Gori su nacionalne. Izborni skupovi i govori, scenografija, sve je posvećeno ostvarenju nacionalnog cilja svih Albanaca – Velika ili Prirodna Albanija, ocijenio je Nebojša Medojević, predsjednik Pzp-a i jedan od lider DF-a, nakon pobjede albanskih partija u Tuzima.

On je na svom fb profilu, istakao da se nije se pričalo o porezima, kanalizaciji, putevima, socijali, urbanističkim planovima. Samo se isticala potreba jedinstva i klicalo nacionalnim interesima.

Politička elita Albanaca u regionu je potpuno svjesna i posvećena ostvarivanju tog cilja. Nijedna Albanska partija u Crnoj Gori nije anacionalna i građanska.

Njihovi politički programi su omeđeni sa dva prioriteta- stvaranje Velike Albanije i služenju interesima SAD u regionu.

Sinoć se na proslavi pobjede u Tuzima osim Albaniji klicalo i SAD. Potpuno razumljivo. Spoljna politika Velike Albanije je ono što im se definiše u Vašingtonu.

Još jednom čestitke Albancima na privrženosti ostvarivanju svojih nacionalnih interesa, jedinstvu, disciplini i velikom uspjehu.

Posebno cijenim što su se kao narod pokazali otpornim na korupciju i kupovinu od strane lopovske sekte DPS i pokazali da im je nacionalni interes važniji od bijednih 50-100 evra kojima DPS kupuje glasove, naglasio je Medojević.

Ja sam jedan od rijetkih crnogorskih političara koji sam davno postao svjestan političkih ciljeva Albanaca u Crnoj Gori i kao realan političar svjestan sam šta će se dalje dešavati.

Lopovski DPS je najveća opasnost po suverenost i teritorijalni integritet Crne Gore jer su za očuvanje svoje lopovske vlasti i opljačkanih para spremni da žrtvuju i narod i državu.

Mi treba da naučimo lekcije iz političkog projekta Albanaca:
1. Nacionalne i državne ideje na Balkanu su još uvijek važnije od ekonomsko-socijalnih
2. Oko vitalnih državnih i nacionalnih pitanja mora se postići konsenzus i jedinstvo
3. Za ostvarenje starteških nacionalnih ciljeva mora se biti spreman i na žrtve i odricanja
4. Za zaštitu nacionalnih i državnih interesa morate imati patriotsku vlast koja svoju državu voli više od svog džepa

Još jednom, BRAVO ALBANCI. Respekt.

P.S. Ne viđoh sinoć nijednu državnu zastavu Crne Gore. A vidio sam na stotine zastava druge države. Baš me zanima da li će dežurne “patriote” iz režima reagovati, zapitao se Medojevic.