Medojević: Đukanović i Marković su za nas isti

Nebojša Medojević

Prošli put rezultat naših protesta je bio da je ostatak opozicije pod kontrolom ambasada i vlasnika Vijesti ušao u Vladu Đukanovića i sad ta ista ekipa planira da DF organizuje proteste i da pomognemo Duška Markovića u sukobu sa Đukanovićem, napisao je na svom Fejsbuk profilu poslanik i funkcioner DF-a Nebojša Medojević.

Medojević smatra da je to način da opet “predstavnici vlasnika Vijesti i pitomci ambasada“ uđu u Vladu Duška Markovića.

On kaže da će DF organizovati proteste sa ciljem smjene režima i stvaranja uslova za fer izbore, a da su za to su neophodni određeni logistički i politički uslovi, kao i pravi trenutak.

Ako Duško Marković i njegov savjetnik Željko Ivanović žele da organizuju proteste protiv režima Mila Đukanovića neka to javno kažu, pa ćemo se odrediti i prema tome. Nema potrebe da nam šalju svoje kovrdžave kurire. Mi imamo dovoljno informacija da ne ulazimo u prljave igre na dvoru. Za nas je Milo Đukanović isti kao i Duško Marković. Ne postoji zdravo jezgro u DPS. To je lopovska sekta, političko krilo mafije. DF neće dopustiti da nas drugovi sa bazena u Verdiju, Marković i Ivanović koriste u svojim prljavim intrigama i sukobima na dvoru. Neka to riješe na Predsjedništvu DPS.

Za svaku akciju koja vodi političkim promjenama i smjeni lopovskog režima DF je otvoren za dogovor, objašnjava on.

Mjesecima pozivamo sve na dogovor i zajednicku akciju, ali bezuspješno. Pitomci vlasnika Vijesti i ambasada odbijaju bilo kakav sastanak i dogovor.

DF je od 13.07.2015 organizovao preko 100 uličnih protesta. Preciznije, niko drugi u CG nije organizovao proteste osim DF. Svi ostali su samo opstruirali naše proteste. Sada se odvijaju ozbiljni procesi unutar DPS i sve treba pažljivo procjenjivati. Najalkše je ljude pozvati na proteste. Prvo treba da se neke stvari razbistre da vidimo sta se iza brda valja. A valja se.

Nebojsa Medojevic
Predsjednik PzP-a i član Predsjedništva DF-a