Medojević: Mediji globalnih bankarskih fašista šire lažne vijesti o DF i meni

Nebojša Medojević na inaguraciji D. Trampa

Globalni bankarski fašisti koji imaju snažni interes da izazovu sukobe između SAD i Rusije, nastavljaju sa širenjem najmonstruoznijih laži o Demokratskom frontu, pokušavajući da nekako spasu montirani lažni državni udar od kompletne kompromitacije i blamaže. 

Tako nekada ugledni londonski Time, sada preuzima ulogu medijske platforme sa koje se šire neistine i podmetanja. Ovaj put zadatak novinara Time za koji su odlično plaćeni, je da lažima i konstrukcijama, kompromituju mene lično i PzP i naše napore da osnažimo veze sa vladajućom Republikanskom partijom SAD sa kojom smo u istoj međunarodnoj asocijaciji IDU.
Ja se nikada nijesam sreo sa pomenutim gdinom Manafortom koji je jedno kratko vrijeme vodio kampanju Predsjednika SAD Donalda Trampa, niti imam bilo kakve političke, poslovne ili lične veze sa bilo kojim ruskim tajkunom, a posebno ne sa Deripaskom.
 
Domacoj, a posebno zapadnoj međunarodnoj javnosti je odlično poznato da su PzP, i ja lično bili najveći kritičari povezivanja režima u Crnoj Gori sa ruskim tajkunima, pa i sa gdinom Deripaskom koga je u Crnu Goru doveo Milan Roćen lični izaslanik Ruske Vlade u Crnoj Gori, koji je kopredsjednik Rusko-Crnogorskog Komiteta sa saradnju, zajedno sa Generalom Sojguom, sadašnjim Ministrom Odbrane Rusije. Ovaj Komitet nikad nije ukinut i i dalje zvanično postoji.
 
O tome svjedoče i više sudskih sporova koji su vođeni između PzP i ruskih tajkuna oko privatizacionih avantura u Crnoj Gori.
 
O političkom odnosu PzP i mene lično, prema ovim vezama Đukanovića i Roćena sa Rusijom, odlično su upoznati i u Vašingtonu, i u Briselu i u Berlinu.
 
Nije nikakva tajna, da PzP snažno podržava novu politiku SAD koju vodi Predsjednik SAD Donald Tramp i da imamo sve intenzivnije odnose sa mnogim partijama u Evropi koje osnivaju novi antiglobalisticki Pokret pred predstojeće izbore za Evropski Parlament.
 
Kao dio te saradnje, ja sam pozvan da učestvujem na inauguraciji Predsjednika Trampa i vrlo intezivno radimo na jačanju veza PzP sa Republikanskom partijom SAD, uz pomoć IDU.
 
Sa svojim advokatskim timom, obaviću potrebne konsultacije u cilju pravne zaštite mog međunarodnog ugleda i sprečavanja zloupotrebe lažnih vijesti od strane globalističkih medija.