Medojević: Katnić prešao crvenu liniju, više nema pravne države, radi se o goloj sili (VIDEO)

Nebojša Medojević

„Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić nastavlja političku misiju koju je dobio i zbog koje je postavljen – borbu protiv DF-a“, saopštio je lider Pokreta za promjene i član Predsjedništva DF-a Nebojša Medojević.

On je napomenuo da je broj istražnih radnji protiv DF-a znatno veći od onih pokrenutih protiv kaljačkog, škaljarskog klana ili farmaceutske mafije.

„Ja sam dobio poziv od tužioca za lažno prijavljivanje iako ja nisam prijavio nikoga“, kazao je Medojević i istakao:

„Sada ovo ulazi u jednu vrlo opasnu fazu: GST je odlučio da brutalno prekrši Ustav i ignoriše poslanički imunitet za svaku riječ izgovoru u Parlamentu. Poslanici imaju apsolutni imuninet, za svoje političiko mišljenje – protiv poslanika se ne može sprovoditi nikakav postupak zbog izjave, zbog mišljenja, saopštenja!

Sve što nas progone je posledica političkih izjava mojih i Milana Kneževića“.

Lider PzP-a je naglasio da je sada na ispitu čitav ustavni, politički i pravosudni sistem u Crnoj Gori.

„Đukanović po uzoru na njegovog idola Erdogana direktno izdaje naređenje Milivoju Katniću – on i Duško Marković – kako da se obračunaju sa neistomišljenicima“, ističe poslanik DF-a.

On je podsjetio da Tužilaštvo nije pokrenulo istragu o švercu cigareta, farmaceutskoj mafiji, o pranju novca preko sistema igara na sreću, nije saslušalo nikoga povodom zaplene kokaina u konjteneru banana firme Voli.