Medojević: Novi dil DPS-a i Demokrata u Budvi

Nebojša Medojević

Baš kao što sam ranije najavio, Dragan Krapović i Duško Marković napravili su dil da plate 6.5 miliona evra njemačkoj firmi WTE čiji je predstavnik potpisao Sporazum o priznanju krivice, da je sklopio korupcionaški Ugovor sa Svetom Marovićem na štetu Budve i države Crne Gore. Zašto Krapović plaća posledice korupcionaškog Ugovora koji je pravno NIŠTAVAN, kazao je lider Pokreta za promjene i član Predsjedništva DF-a Nebojša Medojević.

„Zašto Krapović nije pokrenuo postupak za raskid pravno ništavnog Ugovora i podigao tužbe protiv WTE u Crnoj Gori, Njemačkoj i Austriji?“ upitao je Medojević i naglasio:

„Ovo je jasan dil Demokrata sa DPS-om da se pokrije lopovluk Sveta Marovića i predstavnika njemačke firme WTE. Da je opština podigla tužbu protiv WTE za korupciju u Njemačkoj, ova firma bi morala da plati više stotina miliona kazne i plus odštetu za opštinu Budva.

Ovako su se Marović i Njemci naplatili, a građani Budve ispali ovce“.

Lider PzP-a ističe da su ovim postupkom Demokrate pokazale svoje pravo lice.

„Nova Pozitivna. Sigurni smo da će građani Budve znati da cijene poštenu i patriotsku politiku PzP-a u ovom slučaju, gdje su Demokrate sa DPS-om donijele odluku na štatu građana Budve i pokazale da se lopovluk Marovića isplati“, istakao je Medojević.