Medojević: Krapović u dogovoru sa DPS i Markovićem platio 6 mil EUR korupcionaški ugovor za kolektor

Nebojša Medojević

„Svi su izgledi da je opština Budva izgubila spor sa njemačkim WTE oko kolektora i da će građani Budve morati da plate 6 miliona evra“, rekao je danas lider PzP-a Nebojša Medojević.

„A ovo sve zbog neznanja ili korupcije u vrhu budvanske vlasti. Nismo srećni zbog toga. Mi smo upozoravali, pisali, čak sam i lično nudio rješenja, besplatni angažman. Krapović je ignorisao, pravio se pametan, pregovarao sa Premijerom Markovićem. WTE priznao da je sklopio korupcionaški ugovor sa Marovićem, i sad je taj lopovski ugovor došao na naplatu. Ali izgleda da narod ne voli gorku istinu. Draža im je slatka laž„, rekao je funcioner DF-a. 

„Krapović je bez znanja koalicije sklopio vansudsko poravnanje sa WTE i platio 6 miliona evra lopovima iz ove firme. Krapović se dogovorio sa Markovićem i Vlada Crne Gore je pozajmila 3,5 miliona evra opštini Budva a 2.5 miliona je platila opština Budva koje će građani Budve morati da vrate. Postavlja se pitanje zašto Krapović nije pokrenuo postupak za raskid korupcionaškog Ugovora i podigao tužbe u Crnoj Gori i Njemačkoj i Austriji protiv WTE, a sve ukazuje na to da zna samo on. Ovo je ta tzv opozicija. Neznanje ili dogovor sa DPS i Markovićem“, zaključio je Medojević.