Ismailisufi: Ulažu u klubove koje vode funkcioneri DPS

Čel Ismailisufi

Drago nam je kad se na sopštenje odbornika Pzp-a javljaju odbornici čiji je indeks aktivnosti u Skupštini Glavnog grada 0,00 i da konačno pa makar i potpisom saopštenja koje im sastavlja centrala podgoričkog DPS  (oni naravno nemaju kapaciteta) daju znakove života, jer je nihova jedina aktivnost primanje odborničkih plata.

 ''Odbornik'' Rešad Šabotić je u ''svom'' saopštenju naveo da je oko pet milona eura izdvojeno za pojedince i klubove među kojima su FK Kom i FK Mladost Lješkopolje, i gle čuda na čelu oba kluba se nalaze visoki funkcioneri podgoričkog DPS-a. Na čelu FK Koma Vladan Vučelić i Radoica Popović, a na čelu Mladost Lješkopolja Miomir M. Mugoša.  Evidentno je da Rešad Šabotić nije ni pročitao ''svoje'' saopštenje, a vjerovatno ni ne zna da je isto i ''potpisao''. Ovim putem želimo da se zahvalimo jer nam je javno priznao da se sredstva ulažu samo u klubove na čijem su čelu funkcioneri DPS-a, dok su podgorički klubovi FK Zabjelo i FK Crvena Strijena koji imaju bogatu istoriju ostavljeni na rubu egzistencije. Zato sad postavljamo pitanje onom koji je napisao ovo saopštenje, a odbornik Šabotić sigurno nije: Da li je glavni uslov za ulaganje u sportske klubove, da su pod kontrolom funkcionera DPS-a i njihovih ličnih interesa?

A što se tiče zdravih stilova života koje je pomenuo ''odbornik'' Šabotić,među glavnim koje promovišu aktivisti DPS-a jesu svakako predizborne manipulacije koje su što se Podgorice tiče najviše zastupljene na Koniku gdje se pojedini odbornici DPS  mogu slobodno nazvati i ''šampionima'' u toj kategoriji.

 

Odbornik u Skupštini Glavnog grada

Čel Ismailisufi