Vučićević: Što prije utvrditi ko je odgovoran, Medojević: Investitori sa Kosova opasnost po bezbjednost i imovinu građana Budve

Opština Budva

Iz Opštinskog odbora Pokreta za promjene pozvali su nadležne u Opštini da se što prije utvrde ko je odgovoran za uništavanja  ključne gradske saobraćajnice.

Lider budvanskog PzP-a Nikola Vučićević kazao je da postoji bojazan da je statika cijelog terena ugrožena, zbog čega mora da se hitno reaguje, kako šteta ne bi bila još veća.

“Tražimo da se utvrdi ko je odgovoran, a mi kao dio gradske vlasti insistiraćemo, ne samo da bude nadoknađena šteta, već i da se cijeli slučaj procesuira“.

Predsjednik Pokreta za Promjene Nebojša Medojević rekao je da je investicija sumnjivih “investitora” sa Kosova braće Ramaj bliskih OVK i drugim bezbjendosno interesantnim strukturama na KIM je opasna po interese Budve i direktno ce uticati na promjenu nacionalne strukture u Budvi. Formiranje punkta OVK i kosovske mafije u Budvi, može samo da izazove zabrinutost.

Odluka o zabrani radova koju je inicirao Krapović je vrlo licemjerna, jer mu je upravo on potpisao građevinski dozvolu za gradnju urbanističkog monstruma koji evo već izaziva ozbiljne štetne posledice , koje mogu da budu sve veće. Da ANB radi svoj posao, a ne što švercuje drogu i cigarete i prate DF, ova grupacija bi bila proglašena bezbjenosnom prijetnjom po vitalne nacionalne interese i bilo bi im otkazano gostoprimstvo. Ovako građani Budve treba da se brinu o svojoj bezbjednosti, infrastrukturi grada, mogućim klizistima i katastrofama vecih dimenzija.

PzP je prvi upozorio na rizike odluke Vlade i Opstine BD da daju dozvole za gradnju braci Ramaj. Opet sam bio u pravu, ali to ocigledno nije bitno za narod, koji jos uvijek spava i ne shvata sta se desava u ovoj drzavi. Predsjednik OOPzP Budve Nikola Nikola Vučićević je danas u izjavi trazio odgovornost za ugrozavanja bezbjednosti građana i imovine - zaključio je Medojević.