Đukanović pomirio Ruse i Amere

Koča Pavlović

Jedan ispred opozicije – to je dobar prvi korak. Ali ključno pitanje je - KO? Ko zaista ima realne šanse da pobijedi Mila Đukanovića?  

Jer ambijent za pobjedu postoji. Štaviše, ambijent nije nikada bio bolji!

Milo Đukanović će se pamtiti ne samo kao neopjevani lopov i ‘ugasnik’ Crne Gore, već i kao ličnost koja je, u jednom trenutku, postigla globalno nemogući cilj! Crnogorski autokrata je uspio da, u vrijeme njihove najžešće zavade, “pomiri” Amerikance i Ruse! 
Đukanovićev odlazak je jedino pitanje oko kojega se Tramp i Putin slažu! Jedino pitanje, sve od Koreje pa do Krima. Pa i u čitavoj gomili spornih balkanskih pitanja, Đukanovićev odlazak je jedino oko čega su saglasni Vašington, Moskva i Brisel! I sa njima se slaže ogromna većina građana CG. Kao i sve političke partije liše DPS-a. A ako ćemo pravo, čak bi i značajan dio DPS-a volio da konačno vidi leđa Milu Đukanoviću!

Zato je ekstremno osjetljivo pitanje izbora pravog kandidata opozicije. Pred nama je prilika koja se ne smije propustiti! I ne smije se upropastiti neodgovornim, kalkulantskim, šićardžijskim predlaganjem/izborom zajedničkog kandidata.
 

Koča Pavlović

Poslanik Demokratskog Fronta i Pokreta za Promjene