Medojević: Pravu Crnu Goru podržava i za nju se bori samo Demokratski front

Nebojša Medojević

Vlada je povećala akcize na cigarete jer je to tražio MMF kao mjeru fiskalne konsolidacije. A onda su dva švercerska klana DPS-a samo pojačala prodaju cigareta na crnom tržištu. Manje u budžet više u džepove vođa DPS-a i za crni fond za kupovinu glasova. Pušite MONTREAL, podržite DPS. Prema zvaničnim podacima u 2017 zvanično je prodato oko 900 tona cigareta sa plaćenim akcizama i PDV-om. A popušeno je 1600 t. Znači da je na crnom tržištu prodato oko 700t cigareta bez plaćene akcize i PDV. Budžet je oštećen 50-70 miliona EUR. I svi to u policiji, ANB, Carini, VDT, SDT znaju odlično. To znaju svi građani Crne Gore. Ali ćute. Strah. Ćuti i antisrpska opozicija, ćute i naši Aleksa i Dritan. Od straha, naravno. Oni su, kažu, za kulturan dijalog.

Švercovane MONTREAL cigarete

Katnić ne smije da otvori slučaj o švercu cigareta. Ni zbog Mila, ni zbog Aca, a posebno zbog pobratima Lazovića. Dozvoljeno mu je samo da progoni DF. Ovako se pljačka država. Ali oni kad se sretnu za sebe kazu “Mi smo država”.

Milo, Aco, Duško Marković i Zoran Lazović. Oni su država, a ostali su ili sluge ili vojnici ili neprijatelji te njihove mafijaške države. I tu njihovu mafijasku, švercersku državu podržava EU i SAD, koalicione sluge, Vijesti, DAN, sve najbogatije NVO, tajkuni, kupljeni analitičari, Profesori sa UCG, Mediterana, UDG, glumci, sportisti, muzičari, sindikati, antisrpska tzv. građanska opozicija, crkva, Bošnjaci, Albanci, Hrvati. Uglavnom zbog novca i fotelja.

Pravu Crnu Goru podržava i za nju se bori samo DEMOKRATSKI FRONT. I 80.000 slobodnih građana. PODRŽITE PRAVU NORMALNU ZDRAVU CRNU GORU!!! Samo složno!! Samo jako!!!