PzP: Poručujemo ovom odnarođenom režimu spremnom na sve, da slobodu ne mogu uhapsiti

Podrška za Ljiljanu Šćekić ispred ZIKS-a

Progon DF-a od strane tužilačkih i pravosudnih organa se nastavlja. Naime, uvažena članica Pokreta za promjene, Ljiljana Šćekić zbog nesavjesnog i pristrasnog rada ovih organa, spremnih na razne manipulacije, prikrivanje i krivotvorenje dokaza, kako bi se zaštitili nesavjesni ljekari i njihovi lobiji, je mirno štrajkovala u prostorijama Vrhovnog državnog tužilaštva. Njen štrajk je nasilno prekinut i ona je brutalno u marici prevezena u Centar bezbjednosti. Zbog brutalnosti ophođenja policajaca ova šezdesettrogodišnja gospođa doživjela je šok i što su i ljekari konstatovali. I umjesto da oni odgovaraju, ona je dobila rješenje suda za prekršaje da plati prekršajnu kaznu što je mirno štrajkovala u prostorijama tužilaštva. Ona, dostojanstvena i hrabra je principijelno odbila da plati kaznu i juče je morala da se prijavi na odsluženje kazne u ZIKS.  

Ljiljanja je svoj boravak u ZIKSu u znak protesta protiv ovakvih zarobljenih institucija sistema, od strane mafije i kriminalaca onih na vlasti i van nje, odlučila da provede štrajkujući glađu, jer borba za pravdu nema cijenu, a u našim pravosudnim organima naćićete sve drugo osim pravde, prava i zakona. 

Poručujemo ovom odnarođenom režimu spremnom na sve, da slobodu ne mogu uhapsiti i da ničija nije do zore gore gorela, pa neće ni njihova. Ovo nije samo borba Ljiljane Šćekić, ovo je borba svih hrabrih i časnih ljudi u Crnoj Gori. Sve ovo što činite prema slobodnomislećim ljudima doćiće jednog dana za naplatu, a nas nećete slomiti i pokoriti. 

 Press služba -a  PzP-a