Bajčetić: Uzalud sastančite bez DF-a

Nikola Bajčetić

Svako dalje okupljanje takozvane građanske opozicije je beznačajno, a oni dobro znaju da bez Demokratskog fronta nema rješavanja političke krize, kazao je za CdM član Predsjedništva PzP i funkcioner DF-a Nikola Bajčetić, uoči sjutrašnjeg sastanka građanske opozicije.

Bajčetić kaže da su se ovi sastanci pokazali beznačajnim.

Mislim da je svako dalje njihovo okupljanje postalo obesmišljeno. Ovo iz razloga što mi još od njih nismo čuli ništa konkretno, nijednu inicijativu, što je negdje, malo i neozbiljno prema onom biračkom tijelu koje im je ukazalo povjerenje na posljednjim parlamentarnim izborima. Sa druge strane, oni vrlo dobro znaju da bez DF-a nema rješavanja političke krize, i vrlo dobro znaju da smo mi ponudili konkretan plan kako bi izašli iz ove situacije, na šta se nisu pojedini udostojili ni da odgovore.

Naša ruka za opoziciono jedinstvo će uvijek biti pružena jer to žele i građani Crne Gore, barem ona većina, koja je glasala za promjene. Čim to shvate, naše kolege iz opozicije, i ostave lične sujete po strani, bićemo na korak do našeg zajedničkog cilja, poručio je Bajčetić.