DF Cetinje: Predugo je Cetinje bilo pozornica DPS iluzionista

Demokratski front Cetinje

Od Prijestonice se očekuje da pruži primjer ostatku Crne Gore. Od nas Cetinjana se očekuje da stavimo tačku na ove decenijama duge DPS-ove lažavine, na pljačke i na raskubanja Cetinja i Crne Gore. Da grad i državu izvučemo iz svijeta DPS-ovih iluzija - raznih žičara, MACOC-a i fabrika čokolade - i da ih vratimo stvarnom životu i suočimo sa stvarnim problemima. I da te decenijama nagomilavane probleme odmah rješavamo - domaćinski, složno i snažno.

DF Cetinje jasno poručuje - sve nas očekuje naporan rad da ovom poniženom gradu i ovoj sluđenoj državi vratimo dostojanstvo. I da iznova izgradimo srušeni vrijednosni sistem, one tradicionalne temelje na kojima počiva svaka normalna država, a koje su u našem gradu i u našoj državi oglodali DPS-skakavci.

Predugo je Cetinje bilo pozornica DPS iluzionista, kojima je posebni status Prijestonice služio za pljačkanje državnog budžeta i za njihovo lično bogaćenje. I predugo je ćutalo Cetinje - ovako podijeljeno, opljačkano, svedeno na nivo provincije.

DF Cetinje zato poziva sve sugrađane - one koji svoj grad vole više nego Mila Đukanovića - da nas podrže i da nam se pridruže na putu međusobnog izmirenja, moralne obnove i otpočinjanja domaćinskog upravljanja našom Prijestonicom. Hajdemo SLOŽNO I JAKO, to smo dužni i pretcima i našem potomstvu.

 

 

IZBORNI ŠTAB DF CETINJE – SAMO SLOŽNO, SAMO JAKO!