PzP BP: Zahvaljujemo se svim građanima za plemenitost i dobrotu

Kuke dobrote u Bijelom Polju

Juče je u organizaciji O.O. Pokreta za Promjene Bijelo Polje u ulici 3. sandžacke brigade, pored marketa ,,Franca" postavljena ,,kuka dobrote" na kojoj gradjani mogu ostaviti hranu i čistu odjeću za one kojima je to potrebno. Na našu radost vidjeli smo da su u prvih sat vremena ostavljene dvije kese, pa se zahvaljujemo građanima koji su već pokazali svoju humanost.

Prije dvije godine smo postavili ,,kuku dobrote” u Tršovoj ulici pored marketa ,,IDEA” i ,,Kamel”, i iste su potvrdile da su naši gradjani izuzetno humani I da su spremni da prepoznaju  i učestvuju u dobrim i plemenitim djelima. Gotovo da nema dana a da na ,,kukama dobrote“ u Tršovoj ulici nismo primijetili kese sa čistom odjećom I obućom, hranom, sezonskim voćem i povrćem, tako da se nadamo i očekujemo da će i u ulici 3. Sandžačke biti isto.  ,,Kuke dobrote” su postavljene i za one koji imaju i za one koji nemaju: oni koji imaju da okače svoje dobro djelo a oni koji nemaju da uzmu.

Zahvaljujemo se svim građanima za plemenitost i dobrotu koju posjeduju prepoznavši našu težnju da se nekome uljepša dan i zahvaljujemo svima koji na ovaj način pokazuju da ne okreću glavu od ljudi kojima je potrebna pomoć dokazujući tako da još uvijek brinu o drugima. 

 

Radomir Jokić

Odbornik PZP Bijelo Polje