Genić: Slika govori više od riječi

Biljana Genić

Sadržaj samo jedne riječi- NEMARNOST- savršeno se uklapa u (NE) rad većine Sekretarijata koji su u nadležnosti Glavnog Grada.Kako slika govori više od riječi, jasno je sve.

Naime, već više od dvije godine, u Aerodromskoj ulici, ulaz br.24 u prizemlju zgrade se nalazi poslovni prostor koji je u vlasništvu Glavnog Grada.Prostor koji je imao namjenu i svrhu sada je pravo ruglo. Vandali su polomili sva stakla i unutrašnjost asocira na deponiju raznog otpada i sve je nalik horor sceni.

Iz napuklih cijevi izlivaju se otpadne vode u dvorište zgrade šireći nepodnošljive, ružne mirise. I bezbjednosno je prostor rizičan jer se u njima okupljaju korisnici psihoaktivnih supstanci , I predstavlja sklonište čoporima pasa lutalica.

Aerodromska 24

Stanari ulaza Aerodromska 24 se pitaju, I to ne bez razloga da li je rješenje za ovaj problem u njihovim rukama ? A problem, saglasni su svi – nije samo estetske prirode. Prostor je u vlasništvu Glavnog grada I nadležne službe moraju da rade svoj posao. Zato ih pozivamo da što prije reaguju, jer to je posao za koji su plaćeni novcem iz naših džepova.


Biljana Genic, odbornica PzP u Glavnom gradu