Kojičić: Funkconiri DPS-a nazainteresovani za Zetu

Aleksandar Saša Kojičić

Davanje plakete za nemjerljiv doprinos razvoju Zete Slavoljub Stijepoviću, gradonačenliku Podgorice, svečanoj sjednici Skupštine GO Golubovci, je iz ugla opozicionih odbornika događaj za rubriku "vjerovali ili ne". Stijepović je plaketu, bez obrazloženja, uručio Dušan Radonjić, predsjenik GO Golubovci, a gradonačelnik se nije javno zahvalio.

Odbornik PzP-a Aleksandar Kojičić kazao je da se doprinos razvoju Zete, na lokalnom gradskom i državnom nivou kreće od -5 do nula. Za njega ne zna se ko je dao manje doprinosa.

Koliko su funkconiri nazainteresovani za Zetu, najplastičnije objašnjava situacija kada niko od njih na bilo kom novou ni na koji način ni ne spominje Zetu, a vezano za skoro vjerovatno uspostavljanje opština Tuzi. Njihovo nezabilježeno licemjerstvo pokazuje i činjenica da bivši šef kluba odbornika vladajuće partije u Skupštini GO Golubovci i bivši šef kluba odbornika vladajuće partije u Skupštini GO Golubovci i bivši predsjenik opštinske organizacije DPS-a za Zetu, nekoliko odbornika, te prošli i aktuelni predsjednik GO ne žive u Zeti već u strogom gradskom jezgru Podgorice.